از کامپيوترتان چه استفاده اي مي کنيد؟


 






 

اينترنت انسان را با هوش مي کند
 

براساس نتايج يک بررسي اخير، سه چهارم کارشناسان معتقدند اينترنت در 10 سال آينده افراد را با هوش تر مي کند. به گزارش ايسنا، بيشتر پاسخ دهندگان به سوالات يک بررسي معتقدند اينترنت تا سال 2020 خواندن ونوشتن را بهبود مي دهد.دراين بررسي که توسط مرکز IMAGNINGTHE INTERNET ومرکز مطالعاتي پيو انجام گرفت، از هر چهار کارشناس سه نفر معتقدبودند استفاده از اينترنت هوش انسان را بالا برده وافزايش مي دهد ودو سوم نيز اظهار کردند استفاده از اينترنت خواندن ، نوشتن وانتقال دانش را بهبود داده است.

چطور سلامت جسممان را مقابل رايانه مان حفظ کنيم؟
 

تهيه برنامه هاي آموزشي براي والدين، معلمان و ديگر افرادي که با کودکان کار مي کنند.
- مچ به طور خنثي قرار گيرد (زاويه کمتر از 15 درجه)
2) يک محل کار نرمال طراحي شود. فضايي که کودک بتواند به آن دسترسي پيدا کند. به راحتي بنشيند بدون اين که بدنش را به طور نامتناسب خم کند يا بپيچاند.
شکل صحيح قسمت فوقاني بدن درحين کار با کامپيوتر حفظ شود.
- پشت به وسيله صندلي حمايت شود.
- درحين نشستن بر روي صندلي نبايد بر عقب زانوها فشار وارد شود.
- پاها روي سطحي محکم (کف زمين يا بر روي سطح شيب دار) قرار گيرد.
- سر بر روي گردن متعادل باشد.
- زاويه بين ساقه پا و ران بيش از 90 درجه باشد.
3) وضعيت صفحه کامپيوتر را چک کنيد. صفحه کامپيوتر طوري قرار گيرد که کودک بدون اين که گردنش را به عقب و جلوخم کند آن را به راحتي ببيند.
4) وجود تجهيزات مناسب درمحل کار عبارتند از : صندلي راحت - ميز ثابت - صفحه کليد سطح پايين با شيب منفي- موس در سايز مناسب براي کودک.
5) صفحه مانيتور عاري ازگرد و غبار باشد و نور کافي موجود باشد.
6) مدت زمان استفاده از کامپيوتر کنترل شود، زيرا صدمات فيزيکي با طول مدت استفاده از کامپيوتر در ارتباط است.
کامپيوتر برايتان ابزار خوشگذراني، شادي يا فرونشاندن استرس است؟ وقتي که سراغش نمي رويد احساس افسردگي مي کنيد؟ بيشترين زمان روزتان را به استفاده از آن صرف مي کنيد و حضور کامپيوتر در خانه تان شما را از ترس و شغل و خانواده تان دور مي کند؟ اگر اينطور است شما به کامپيوتر و اينترنت معتاد شده ايد. اگر شما فردي گوشه گير هستيد و در برقراري روابط بين فردي با مشکل مواجهيد کمي بيشتر مراقب باشيد چون احتمال ابتلاي به اين مساله در شما بيشتر است. اگر نمي توانيد به راحتي از کامپيوترتان فاصله بگيريد و سيم اينترنت را از آن جدا کنيد بهتر است حضورتان در جمع دوستان يا خانواده را بيشتر کنيد و به گروه هاي واقعي اجتماعي بپيونديد يا به جاي روشن کردن کامپيوتر، شماره يکي از دوستان را بگيريد و با او صحبت کنيد. دور نگه داشتن کودکان از آسيب هايي که دنياي مجازي مي تواند برايشان به همراه داشته باشد نگراني بسياري از والدين است. بر اساس پژوهشي که در اين زمينه صورت گرفته، با چند راهکار ساده مي توانيد هم فرزندتان را از فوائد ورود به دنياي تازه بهره مند کنيد و هم آن را از خطرات احتمالي دور نگه داريد:
- بايد دوره هاي آموزشي کامپيوتر را بگذرانيد و برخي نکات را که نياموخته ايد از فرزندتان ياد بگيريد.
- با کودکان در مورد نحوه استفاده ازکامپيوتر و خطراتي که در هنگام آنلاين شدن ممکن است آن ها را تهديد کند صحبت کنيد.
- کامپيوتر را در مکاني از منزل که بتوان فعاليت هاي کودک را تحت نظر داشت قرار دهيد. اگر مي خواهيد فرزندتان در اتاقش از اين تکنولوژي استفاده کند، مانيتور را جوري تنظيم کنيد که از بيرون اتاق ديده شود.
- زمان استفاده از کامپيوتر را محدود کنيد، در صورتي که فرزندتان، ازتماس هاي اجتماعي خود کاسته است. استفاده بيش از حد از کامپيوتر مي تواند نشانگر يک مشکل باشد.
- مي توانيد از نرم افزارهاي فيلتر کننده براي جلوگيري از مشاهده محتويات نامناسب استفاده کنيد. چنين نرم افزارهايي همچنين مي توانند نشاني تمام سايت هايي که کودک به آنها سر زده را ثبت کنند تا والدين بعدا آنها را بررسي نمايند. البته هيچ يک از نرم افزارها نمي توانند جايگزين همراهي والدين با کودکان شوند.
- توجه کنيد که کامپيوتر بايد به عنوان ابزار مکمل آموزشي استفاده شود نه تنها راه آموزشي.
منبع مجله همشهری 161